fbpx
Lejči
June 7, 2020 picProducts_Medihoney

Medihoney™

Z uporabo Comvita® Medihoney™ blagovne znamke boste dobili kvalitetne proizvode, ki so preverjeni in testirani pod strogo farmacevtsko kontrolo. Z raziskavami so ugotovili, da ima med iz vrste Leptospermum species (Manuka grm je eden izmed njih) posebne karakteristike in je idealen za uporabo pri oskrbi ran.

V dokumentu Medihony Case Study Booklet si lahko preberete več o uporabi Comvita® izdelkov iz linije Medihoney™ za oskrbo ran in terapevtsko nego kože.

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *