fbpx
Lejči
June 7, 2020 TW-Healy-smartphone-mirrored-1

To je Healy

Nosljiva naprava za zdravje · dobro počutje · ravnovesje.

Healy je medicinski pripomoček in nosljiva naprava. Je nov in edinstven izdelek.
Healy vam nudi celo paleto različnih načinov uporabe.

Uživajte življenje na polno!

Dobro počutje in srečno življenje sodita med najpomembnejše stvari. Ne glede na to, ali ste na univerzi, na delu, se ukvarjate s športom ali preživljate čas z družino ‒ vselej želite živeti zdravo in biti aktivni ter v ravnovesju. Zdravje, dobro počutje, ravnovesje ‒ to sestavlja vaš življenjski slog.

Zdravje seveda ni nekaj samoumevnega. Želite ostati aktivni in zdravi? Želite biti dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive? Ali želite okrepiti svojo odpornost na stres? Iščete alternativne načine zdravljenja težav in bolečin?

Aktivno spodbujanje zdravja lahko izboljša kakovost vašega življenja in vašega dobrega počutja. Na ta način lahko ostanete zdravi do pozne starosti. Ali zato iščete načine, kako bi spodbudili in izboljšali svoje počutje? Se želite sprostiti in umiriti ter napolniti baterije za vsakodnevne izzive?

Duševno in čustveno ravnovesje sta pomembna za zadovoljno življenje. Iščete načine, kako bi se ponovno našli in znova vzpostavili ravnovesje med telesom, umom in dušo? Ali želite izkusiti veselje in vitalnost ter izboljšati svojo samozavest? Želite doseči stanje miru in spokojnosti?

Nosljiva naprava za celostno in zdravo življenje

Vedno prava frekvenca za življenje

Healy je potrjena nosljiva naprava, ki uporablja posamezno določene frekvence za spodbujanje določenih delov telesa. Prek redne uporabe izbranih frekvenčnih programov lahko Healy pomaga pri obnavljanju membranskega potenciala na naravni nivo. Ta majhna večnamenska naprava vsebuje frekvenčne programe, ki pomagajo spodbujati vaše zdravje, vitalnost in splošno dobro počutje

Počutite se zdravo z napravo Healy

Ali ni odlično, če se počutite močno, aktivno in zdravo? Nenazadnje zdravo telo in um pomenita visoko kakovost življenja.

Zato vam Healy nudi načine uporabe, s katerimi lahko ostanete v formi, se bioenergetsko obnovite in olajšate bolečino. Zasnovan je tako, da vam čez dan pomaga v stresnih situacijah in si lažje opomorete, zvečer pa, da se umirite.

Z napravo Healy lahko izboljšate svojo vitalnost in pretok življenjske energije ter aktivirate svoje zaloge energije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *